fredag 10. februar 2012

Kilimanjaro


Så dro man på fjelltur da og det begynte bra med første etappe gjennom regnskogen opp til første base camp på 2720 m.o.h. Flott natur og flott reisefølge :) og på turen gjennom regnskogen så vi.......


APEKATTER:) 
 veldig søte og det var mange av de, men de var så kjappe at det var vanskelig å få bilder av de :) 


Morgenstellet tok vi trappa i sola :) Crewet vårt hadde varmt vann klart til oss da vi sto opp!Og tro det eller ei, men jeg har hatt en kameleon på armen min, er litt stolt av det da :)
 Guiden moret seg over vår glede av å se denne lille karen. 
Hatten er et kapittel for seg selv, men var veldig god å ha :)
 (og til mitt forsvar står det Kilimanjaro på den!)


Denne er jo bare så søt! Og han holdt seg godt fast! Se de søte føttene :)


Horombo Base Camp 3720 m.o.h.
So far, so good :)
Kan jo legge til at utstyret er leid, derav den flotte fleecegenseren og lua :)


Vår søte, snille guide Sinai som fulgte oss hele veien og gjorde en kjempe jobb. Og humøret var på topp hele veien tross 8 slitne damer! Godt jobba Sinai :)
Totalt kreves 19 menn i sin beste alder for å få 8 damer opp på Kilimanjaro!!! :)


Kibo hut, siste camp før Gilmans point på toppen! Vi gikk hele dagen for å komme hit til siste base camp. Fikk middag, hvilte noen timer for så å gå fra midnatt igjen. Kom til toppen kl 08 om morgenen etter en hard natt med mye spy og lite krefter..... (for de som er observante så stemmer det at dette bildet er tatt etter å ha vært på toppen. Var så sliten da jeg kom hit at bilde måtte tas på vei ned igjen :) )


Ingenting å si på utsikten hvertfall! :)
Verdens beste guide-gruppe: Nico, Sinai og Patrick! De har tørket spy, svette og tårer! De har motivert oss til toppen, hadde aldri klart det uten disse gutta! Veldig sliten på dette tidspunktet kan man si!

Takk for turen!2 kommentarer:

  1. Wow, for en tur! Tenk at du har vært på toppen av Afrika :)

    SvarSlett
  2. Så morro, FOR EN FANTASTISK OPPLEVELSE DET MÅ HA VÆRT! Gøy å se bilder! Mimrer tilbake, men kom aldri lengre enn til første base....men så var jeg 10 år, da :)
    Kos deg videre, Una - her hjemme våres det.
    Stor klem

    SvarSlett