søndag 22. januar 2012

Forrige helg befant jeg meg i disse omgivelsene, på en sandbanke i det indiske hav, etter en deilig seiltur:) Blått hav og hvit strand så langt øyet kunne se!

Så bar det ut i landsbyen igjen, en uke hos familien vår:) Her på skolebesøk, hvor vi jobber med prosjektene våre i grupper. Mange blide, ivrige barn som flokker seg rundt og stiller villig opp på fotografering:)
Kjøkkenkroken i "hjemmet vårt", all matlaging foregår her ute i bakgården...litt annerledes enn hjemme:) En utfordring med annerledes mat, men imponerende hva damene her får til med de midlene de har til rådighet!

Et av de andre husene i landsbyen, de fleste ser ut omtrent som dette... Alt er veldig annerledes enn hjemme, og derfor både utfordrende, spennende og lærerikt!

Men på tross av alt som er annerledes og, med all respekt, under vår egen standard, syns jeg utsikten fra bakgården vår var veldig fin, og vi har hatt mange koselige kvelder med chai (te) under stjernehimmelen:)

Uka har vært innholdsrik, vi har møtt mange barn som deltar i prosjektet vårt, og vi har blitt godt kjent med begrepet "African time".... ikke noe stress....blir en del venting-"kommer om ti minutter" betyr "kommer om en time".
Nå er vi tilbake på TICC og her skal vi bo resten av oppholdet, så alt arbeid skjer herfra. Skal mye ut i landsbyen og tilbake på skolen på dagtid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar